Argon 18

Forhjulslir Live Podcast med Dan Martin og Brian Holm

Tidspunkter

Se dit -program her

Lørdag kl. 11.00
overskrift

Lokation

Scenen
overskrift

Forhjulslir Live Podcast med Dan Martin og Brian Holm

Den populære podcast Forhjulslir er kun blevet mere populær siden 2020, hvor den blev kåret til årets cykelmedie i Danmark. Du får mulighed for at opleve vært Anders Mielke live fra scenen ved messen i Øksnehallen sammen med Dan Martin til en samtale om livet som professional cykelrytter og livet efter endt karriere.

Dan Martins ven og tidligere sportsdirektør Brian Holm gæster også podcasten. Holm vil på vanlig skarpe vis dele ud af et langt liv i cykelsportens verden.

Om Dan Martin

Med en 14-årig cykelkarriere på World Tour-niveau, der spænder fra 2008 til 2021, har Dan Martin sat sit præg på sporten med Cannondale-Garmin, Quick-Step Floors, UAE Team Emirates og Israel Start-Up Nation. Dan har blandt andet vundet to monumenter, Liege-Bastogne-Liege og Lombardiet Rundt plus adskillige top-10-placeringer i alle tre grand tours.I slutningen af 2021 besluttede han at trække sig fra sporten, men hans kærlighed til cykling er fortsat intakt.

I løbet af sin karriere indså Dan, hvor vigtigt udstyr er for ydeevne, og han interesserede sig aktivt for tests og udvikling og i år er Dan derfor blevet en del af Argon 18-teamet som ambassadør. Her deler han entusiastisk sin feedback, og kører cyklerne til det yderste i bjergene omkring hans hjem i Andorra.