Centurion

Centurion

DESIGN OG FUNKTION I ÉT
Funktionalitet og design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med kvalitetsrige komponenterne er Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurion cykler er stabile hverdagscykler, som er lavet til at skabe komfort, fart og elementær glæde for den kvalitetsbevidste cyklist. Centurion leverer kvalitetscykler som både kan findes i form af retrocykler, sportscykler, citybikes og elcykler.

KENDT OG ELSKET
Syv ud af ti danskere kender Centurion, og i Centurions målgruppe viser årlige undersøgelser, at hele ni ud af ti kender og genkender mærket. Det er vi meget stolte af. Det er derfor essentielt for os altid at levere den stabile og pålidelige cykel, som Centurion er kendt for og som forbrugerne efterspørger. For vi ved nemlig, at produktkvalitet betyder meget for Centurions loyale publikum. Det er glæden ved et langvarigt og berigende forhold til deres cykel, cyklisterne prioriterer, når de anskaffer sig en ny Centurion.

NYHED 2023 – CENTURION E STREET LADCYKEL

Som noget helt nyt lancerer vi vores første el-ladcykel. Den nye E Street tager udgangspunkt i Centurions kerneværdier, design og funktionalitet. E Street er designet til at levere en usammenlignelig køreoplevelse, der gør enhver cykeltur både sjov, behagelig og uforglemmelig. Læs mere her. Den kan også opleves til Copenhagen Bike Show 2023.

En del af HF Christiansen – dansk cykelkultur siden 1903

Centurion er en del af HF Christiansen, der også producerer kendte mærker som Avenue, Bike by GubiMBKNishikiPrincipiaRaleigh og Winther. Se mere på www.hfchristiansen.dk.

Vi hylder dansk cykelkultur – Er du med? Tryk for at se mere

Standplads

Find os på stand: 76

overskrift

Firmaet bag