Cykelfabriken

Cykelfabriken

Cykelfabriken – Svenske ladcykler i den højeste kvalitet, gennemtænkt og udviklet ned til mindste detalje!

Cykelfabriken er et svensk brand som laver elcykler i den højeste kvalitet. De er udviklet af Ingeniøren SImon Bouloussaa som har en lang historik med ladcykler. Han har arbejdet for et anerkendt hollandsk firma som lavede ladcykler. Med en passion for cykler og målet om at udvikle den perfekte ladcykel, gik han solo.

Den første af de nuværende modeller som kom på markedet var Bakfiets modellen som blev introduceret i 2021 i nuværende konfiguraion.

Modellerne OMA Short og Long bliver introduceret på markedet på messen. I skrivende stund venter vi på at modtage cyklerne. OMA long er en såkaldt longtail. En 2-hjulet cykel som kan rumme 2 børn på den lange bagagebærer. Den er det nærmeste man kommer køreegenskaberne fra en almindelig cykel, men med perfekt plads samtidig til børn. OMA Short kan siges at være en rummeligt “almindelig” cykel. Den rummer 2 børn og varer.

Om meget kort tid kommer også en 3-hjulet model som bliver et yderst relevant alternativ til de eksisterende mærker på markedet.

 

 

 

Standplads

Find os på stand: 12

overskrift

Firmaet bag