Geosmina

Geosmina

Eventyret venter forude

Geosmina blev skabt ud fra en idé og en passion. Virksomheden, der er grundlagt i en lille by nær Madrid, har specialiseret sig i en version af adventure-cykling: bikepacking.

Geosmina sigter mod at bidrage til en verden af bikepacking, et ultralet cykelalternativ, ved at skabe bikepacking-tilbehør, der gør det muligt for cyklister at rejse hurtigt, sikkert og stabilt langs udfordrende terræn og under alle vejrforhold.

Vores bikepacking tasker er lavet af ultralette materialer, der er meget modstandsdygtige over for slid, vand og UV-lys. Vores tasker kræver ikke ekstra tilbehør og er kompatible med næsten alle cykler på markedet. Ergonomien er perfekt analyseret for optimeret vægtfordeling, hvilket resulterer i ideel håndtering på grus og veje – selv med en maksimal belastning.

Design, funktionalitet og holdbarhed. Vores produkter hjælper dig med at nyde hver tur, så du udelukkende kan fokusere på at cykle og nyde landskabet, velvidende at dine ejendele er sikre og perfekt fordelt på hele cyklen.

Grundlæggende vil Geosmina blive din bedste “eventyrkammerat“.

Se mere her: https://www.geosminacomponents.com/en/

En del af HF Christiansen – dansk cykelkultur siden 1903

I Danmark distribueres Geosmina af HF Christiansen. Læs mere her: https://hfchristiansen.dk/

Kategorier

Andet

overskrift

Følg os

Firmaet bag

Produkter fra brandet Geosmina

Avanceret søgning