Knog

Knog

Knog er et Knog er et prisvindende, verdensberømt australsk mærke inden for cykel- og udendørstilbehør, der blev grundlagt i 2002.

Siden 2002 har Knog konsekvent designet produkter, der trodser konventioner, og hvis æstetik og brugervenlighed er lige så vigtig som deres funktionalitet. Og på trods af at vi laver produkter, som du kan bruge på en 2-ugers cykelpakkerejse, ved Knog også, at for mange mennesker bruger de dem blot til at komme sikkert rundt, og det er også helt i orden. Hvordan du bruger deres produkter, er helt op til dig.

I 2008 introducerede Knog verdens første cykellygte i silikone, Frog. Med et globalt salg på 7 millioner og mere vidste de, at de havde lavet et produkt, der virkelig talte til cyklister over hele verden.

I 2016 designede Knog endnu et produkt, der fuldstændig udfordrede folks forestillinger om en cykelklokke, da de genopfandt et 4000 år gammelt klokkedesign for at introducere den lave profil og omsluttende Oi cykelklokke (Oi, rimer på ‘glæde’). Med et globalt salg på 3,5 mio. stk. havde Knog endnu en gang succesfuldt gentænkt, forbedret og gjort et ofte glemt produkt meget ønskværdigt i processen.
Cycling Weekly kårede Oi Luxe som en af de mest stilfulde cykelklokker i verden. Blot en af de mange bemærkelsesværdige inddragelser og priser, som Oi-klokken har vundet.

Hos Knog er de forpligtet til løbende at forbedre deres design og indføre stadig mere innovation. Men måske mere end noget andet ønsker Knog, at folk skal elske at bruge vores produkter til at leve deres bedste liv, uanset hvad det måtte være.

Knogs ModeMaker-app giver dig mulighed for at skræddersy tilstande for enhver PWR-cykellygte eller et andet kompatibelt Knog-produkt., så prøv Knogs Modemaker-app, så du har fuld kontrol og kan vælge, hvordan dit lygtehoved skal opføre sig. Du skal blot tilslutte din lygte og programmere din lygte, så den passer til dine behov.
Sådan fungerer det:

  • Fjern eller tilføj lystilstande, op til 8 (afhængigt af din lygte)
  • Vælg fra et bibliotek af Knog-designede blitzmønstre
  • Vælg lysstyrke for konstante tilstande

Seneste skud på stammen er Knog Scout. En Tracker & alarm i samme enhed. Kom forbi standen og få øjnene op for dette geniale produkt.

Kategorier

Følg os

Standplads

Find os på stand: 21

overskrift

Firmaet bag