Serenco

Serenco

Serenco Nederland B.V. er en spirende leverandør af værktøjer og udstyr til den internationale industri- og mobilitetssektor. Vi er kendt for vores ekspertise, fleksibilitet, fremragende service og hurtige leveringer fra lager. Ved at lytte nøje til vores kunder har vi bygget et stærkt og stadigt voksende udvalg af innovative værktøjer til den professionelle bruger. Med disse produkter, fremragende mennesker og banebrydende markedsføring opfylder vi også vores partneres vækstambitioner.

Seriøse produkter
Vores mange års erfaring og partnerskaber i den globale værktøjsindustri har givet os mulighed for at vælge en bred vifte af højkvalitetsværktøjer til mobilitets- og industrisektoren, leveret af pålidelige mærker og produktionspartnere.

Resultatet af dette udvalg er et produktsortiment af høj kvalitet, som vi som Serenco-teamet står 100 % bag. Vores partnere og vores egne organisationer i Europa, Asien (Taiwan) og USA giver os fordele og effektivitetsgevinster inden for logistik, indkøb og kvalitetskontrol, som direkte gavner vores kunder og brugere.

Vi tror på, at vores ingeniør- og forsyningskædeekspertise gør os i stand til at levere “SERIOSE VÆRKTØJER, SERIØSE RESULTATER” til vores loyale kunder i over 48 lande verden over.

Kategorier

Følg os

Standplads

Find os på stand: A2

overskrift

Firmaet bag