Nordic Bike Shows

Jens Peter Hansen

Tidspunkt

Se dit -program her

Søndag kl. 14.00-14.45
overskrift

Lokation

Synergien
overskrift

Jens Peter Hansen

Cykling har gennem generationer gjort en stærk forskel for vores liv og hverdag, vores sundhed, vores miljø og vores byer.

Den stærke danske cykelkultur og dens betydning for det gode hverdagsliv er et resultat af vores personlige valg og gode, politiske prioriteringer.

Jens Peter Hansen arbejder som landsformand for Cyklistforbundet på at denne udvikling fastholdes og forstærkes.

For det er mere nødvendigt end nogensinde før, at flere vælger cyklen: Alt for mange danskere dør for tidligt på grund af inaktiv livsstil.

Vores veje i og omkring byerne er ved at sande til i køer og trængsel. Vores verden er truet af massive, globale klimaudfordringer.

I Cyklistforbundet arbejder vi for, at alle kan opleve friheden ved at cykle.

Vi arbejder for, at alle børn bliver tidlige cyklister. Vi arbejder for, at alle kan cykle sikkert og trygt.
Uanset alder. Uanset om man bor på landet eller i byen. Uanset om man er hverdagscyklist, motionscyklist, mountainbiker eller cykelturist.

Bliv inspireret af Jens Peter Hansens fortælling om cykling som samfundets schweizerkniv: Uanset samfundsmæssig problem, kan mere cykling bidrage til løsningen.

Bliv klædt på til din egen indsats for at skabe bedre forhold for cykling og/eller fortæl Jens Peter hvad der især skal til, for at få flere til at cykle mere.

Til trods for, at Jens Peter bor på landet 13 km nord for Randers, har han cyklen som sit primære transportmiddel.
Uanset om turen går til Randers, Århus, København, Leipzig, Arnhem eller Nantes, sker det så vidt muligt på cykel.

Ud over rollen som landsformand, repræsenterer han Venstre i Randers byråd.

Også erhvervsmæssigt beskæftiger han sig med cykling som leverandør af Bikeep cykelparkering og en Google Street View synliggørelse af naturens grønne infrastruktur i regi af TrailView.