Nordic Bike Shows

Social GRVL Ride

Tidspunkter

Se dit -program her

Søndag kl. 09.30-12.30
overskrift

Lokation

DGI Huset i Vejle
overskrift

Social GRVL Ride

Kom og oplev den fantastiske verden af Gravel Cykling ved Velodays-messen i Vejle! Vi er stolte af at præsentere ruten til det første DM i Gravel Cykling, og vi har noget for alle niveauer af ryttere.

Der vil være en guide med i hver gruppe👍


🚴
 Grupper og Hastigheder 🚴
1️⃣ Begynder/joy riders (20 km/t)
2️⃣ Øvede/motions ryttere (25 km/t)
3️⃣ Super motionist/licens ryttere (28/30 km/t)

🗺️ Ruten 🗺️

Vi starter vores event fra DGI huset i Vejle og bevæger os ud på de charmerende små veje, der fører os mod Vingsted i Vejle Ådalen. Her begynder DM-ruten, som strækker sig over 18,8 km.


🚲
 Distancer 🚲
– Gruppe 1: 30 km
– Gruppe 2: 50 km
– Gruppe 3: 70 km

🎟️
 Tilmeldingsfordel 🎟️
Ved deltagelse i denne sociale ride får du gratis adgang til VeloDays messen, og sparer således kr. 95,- for en entrebillet i døren.En perfekt mulighed for at udforske de nyeste cykelprodukter og innovationer!
(OBS. Tilmelding via tilmeldings linket er obligatorisk & GRATIS, og du finder det her: https://tickethero.dk/portal/adventure-cycling-v-m-event-aps/velodays-social-grvl-ride

🚿
 Omklædning 🚿
Efter turen er der mulighed for bad og omkldning i DGI huset. Så kan du friske dig op efter en fantastisk dag på cyklen.
Tilmeld dig nu og vær med til at fejre Gravel Cyklingens spændende verden ved Velodays i Vejle. Vi glæder os til at byde dig velkommen på gruset omkring Vejle og på Velodays messen efterfølgende! 🚵‍♀️🇩🇰🚵‍♂️