Cycling4cancer

Would you like to know more?

Book a meeting directly with the exhibitor at the stand

Vil du gerne vide mere?

Så book et møde direkte med udstilleren på standen

Cycling4cancer

Hvorfor ikke forene Motion & donation med en masse positivitet og højt humør?
Siden 2014 har Cycling4Cancer arrangeret et kæmpe årligt 24 timers indsamlings cykling-event med det formål at skaffe penge til kampen mod cancer.
Vi samlede kr. 2.462.264 ind til Kræftens Bekæmpelse 2022 og siden grundlæggelsen er det blevet til næsten 11 millioner eller helt præcis kr. 10.771.597
Fredag 27.oktober 2023 kl.18.00 starter Danmarks største & fedeste teambuilding-& Netværksevent til fordel for Knæk Cancer – www.cycling4cancer.dk
Der er sørget for lidt til ganen og super fed stemning.
Mange virksomheder i Danmark donerer penge til Knæk Cancer i uge 43, MEN hvorfor ikke forene donation, Motion & Teambuilding i ét………..
ALLE kan være med!
Det kræver hverken, at du er i topform eller har smart cykeltøj for at deltage i eventen. Der er nemlig ikke tale om en hardcore cykel-event, MEN derimod en indsamlings-cykel-event hvor ALLE kan klare en time i sadlen og træde i pedalerne for det gode formål – nemlig at samle masser af penge ind til Knæk Cancer 2022.
Det eneste I skal medbringe er godt humør og masser af energi!
Mange virksomheder bruger DHL-stafetten som teambuilding og alle siger de kan klare at løbe 5 km, MEN alle kan også klare en time i sadlen ved Teambuildingeventet www.cycling4cancer.dk da DET IKKE er et hardcore spinning-event, men derimod er det for at “ryste” medarbejderne sammen og løfte i flok og gøre noget sammen imod en af de sygeste sygdomme der findes – Cancer ! !
Kom og tramp i pedalerne sammen med mange andre virksomheder og ikke mindst styres musikken af Danmarks bedste DJ’s og jeg mener DE BEDSTE AF DE BEDSTE ! ! !
Vil du og din virksomhed være med til dette svedige fede teambuildingevent www.cycling4cancer.dk ‘s og være med til at samle en masse penge ind til Knæk Cancer, så “KØB” en cykel og gør en forskel sammen med de andre virksomheder.
Jeg ved endnu ikke hvor 2023 udgaven af www.cycling4cancer.dk foregår
ALT GÅR UBESKÅRET TIL Kræftens Bekæmpelse og det bliver en fantastisk aften / nat / morgen / dag og aften, så kom op af stolen og book en plads nu på www.cycling4cancer.dk eller send din chefs mail-adresse i en PB eller på
HUSK, at Positivitet & Motion kan holder Cancer fra døren ! !
Ring eller skriv til Kim Guhle på 31636063 eller

Følg os

overskrift

overskrift

Mød os på