Hannah Grant

Hannah Grant

Hannah Grant er på en mission for at styrke folks selvtillid i køkkenet ved at lære dem at bage, lave mad og være kreative i igennem nem, lækker og sjov madlavning lavet på dagligdags ingredienser.

Hannah Grant (født 1982) er en dansk kok kendt fra GO’ Morgen DanmarkMasterchef Jul og UCI World tour cykelholdet Team Saxo Bank. Hun har også arbejdet på Noma, Melsted Badehotel og The fat duck.

Hannah Grant er hovedperson i Amazon Prime-miniserien Eat. Race. Win., som var nomineret til to DayTime Emmys for bedste “Culinary show” og bedste “Single Camera Editing”. Serien vandt i sidstnævnte kategori.

Hannah Grant har været gæstedommer i Masterchef Danmark jul 2020 og 2021

Grand tour cookbook udkom på dansk i 2013 og følger en Tour de France-madplan dag for dag. Bogen udkom på engelsk i 2015 og blev senere grundlaget for TV-serien Eat. Race. Win. The Grand tour cookbook er udkommet på fem sprog i alt: dansk, engelsk, fransk, tysk og tjekkisk. Bogens ikoniske design er udviklet af Johannes Torpe Studios.

Eat. Race. Win. udkom i 2018 samtidig med TV-serien af samme navn. Bogen er skrevet sammen med den amerikanske forsker, ph.d Stacy Sims, som er kendt for bl.a. at forske i den kvindelige fysiologi og hydrering.

 

Standplads

Find os på stand: 103

overskrift