Kom til cykelfest i Ballerup sammen med alle os, der elsker livet på to hjul

Ballerup

Kom til VeloDays i Ballerup Super Arena den 4.-5. november 2023, hvor arenaen fyldes med udstillere af de største og fedeste mærker, og skaber en cykelfest med foredrag, cykelfilm og store testbane.

Prøv cykelbanen

I samarbejde med DBC og Jimmi Madsen, der har vundet ikke mindre end otte 6-dagesløb i sin karriere, har man på VeloDays en unik mulighed for at prøve banecykling, og teste sit mod på de skrå brædder. Tag din ven, kæreste eller kollega med og giv jer selv en fantastisk oplevelse, når cykelbanen åbner kun for jer. Der vil være grundig introduktion fra Jimmi før, under og efter I har kørt rundt. Læs mere her.

Film og foredrag

På VeloDays kan du altid se eller gense de bedste cykelfilm fra ind- og udland. Det kan være korte, energiske dokumentarfilm om cykelbudenes kamp i trafikken i New York, rejsebeskrivelser fra cykelture i udlandet eller mere anerkendte klassikere af Jørgen Leth. Derudover er der altid spændende og interessante foredrag, hvor man kan tillære sig viden, blive inspireret eller godt underholdt.

Testbane

Det maksimale udbytte af VeloDays får man ved at prøvekøre de mange forskellige typer og modeller af cykler, som messens udstillere tager med. Uanset om man er til racere, MTB, gravel, el- eller ladcykler, så kan man med garanti finde et stort udvalg at prøvekøre. På den måde kan man lettere finde frem til præcis den cykel, som opfylder de behov og krav man måtte have.

Få en snak med udstillerne

På VeloDays kan du få grundig rådgivning og professionel vejledning af de mange udstillere, så dit valg af ny cykel eller nyt udstyr bliver det helt rigtige.

Ofte er der meget travlt i den lokale cykelhandler, og der skal repareres eller besvares telefoner imens kunderne skal betjenes. På VeloDays er der tid til en ordentlig dialog i de helt rigtige omgivelser, og du kan prøvekøre de mange typer af cykler, som messen byder på.

Kan du sætte hurtigste omgangstid?

I samarbejde med Jimmi Madsen og DBC Ballerup inviterer vi dig til en uforglemmelig oplevelse i Ballerup Super Arena.

Her har du nemlig muligheden for at prøve den imponerende 250 meter lange cykelbane. Dette er din chance for at føle suset, konkurrere mod venner og kolleger, og måske sætte den bedste tid.

Datoer: Lørdag d. 4. og søndag d. 5. november 2023

Mødetid: Kl. 8.30 – Starttidspunkt: Kl. 9.00 – Sluttidspunkt: Kl. 10.00

Husk at være omklædt og klar til at cykle kl. 8.50

Efter du har cyklet er der mulighed for at tage et velfortjent brusebad, og friske dig op i arenaens badefaciliteter.

Højdepunkterne inkluderer:

🏁 Cykelbanen: Prøv den imponerende 250 meter lange cykelbane og mærk adrenalinet pumpe, mens du suser rundt på banen. Udfordr dine grænser, og find ud af, hvor hurtigt du kan cykle!

🏆 Dyst mod venner eller kolleger: Udfordr dine venner eller kolleger til et spændende cykelløb og se, hvem der er den ultimative mester på banen.

🕒 Bedste omgang på tid: Har du hvad der skal til for at bryde rekorden? Mål din præstation, og se, om du kan indtage førstepladsen på tidstavlen.

🚴 Kør bag en derny pacer: Få følelsen af en ægte professionel cykelrytter, når du kører bag en derny pacer. Oplev spændingen ved at følge i hjulsporet af en erfaren fører.

For at deltage i dette fantastiske arrangement skal du sikre dig en billet i god tid!
Der er kun plads til 20 heldige deltagere hver dag, så vent ikke for længe.

Der stilles låne banecykler og sko til rådighed til alle deltagere. Kommer du selv med sko skal det være til KEO pedaler.

Pris pr. billet: Kr. 150,- + gebyr

Beløbet går ubeskåret til DBC Ballerups børne- og ungdomsafdeling, der gør en kæmpe indsats, for at få flere børn til elske at cykle.

Tilmeld dig nu ved at klikke på nedenstående link:
https://nordicbikeshows.dk/velodays/billetter-ballerup

Skynd dig at tilmelde dig, da billetterne forsvinder hurtigt! 🚴‍♀️🚴‍♂️

Din billet giver dig samtidigt adgang til VeloDays cykelmessen på inderkredsen.

Dine favoritter

Marker de udstillere og messetilbud, som du finder mest spændende og gerne vil huske.

Se “Dine favoritter” her

Dit program

Marker de aktiviteter, som du gerne vil opleve på messen, og lav dit eget program.

Se “Dit program” her

Opret en bruger

Vil du se dit program på alle dine enheder, så opret en bruger. Tryk på knappen for at oprette din bruger eller for at logge ind.

Så kan du samle alle dine favoritter og dit eget program hjemmefra og få et hurtigt overblik, når du ankommer til VeloDays Ballerup.