Ballerup Super Arena bliver fyldt med de bedste udstillere af de største og fedeste mærker, og skaber en cykelfest med foredrag, cykelfilm og store testbaner.

Prøv cykelbanen

I samarbejde med Jimmi Madsen, der har vundet ikke mindre end otte 6-dagesløb i sin karriere, har man på VeloDays en unik mulighed for at prøve banecykling, og teste sit mod på de skrå brædder. Tag din ven, kæreste eller en anden under armen, og giv jer selv en fantastisk oplevelse, når cykelbanen åbner kun for jer. Der vil være grundig introduktion fra Jimmi før, under og efter I har kørt rundt.

Film og foredrag

På VeloDays kan du altid se eller gense de bedste cykelfilm fra ind- og udland. Det kan være korte, energiske dokumentarfilm om cykelbudenes kamp i trafikken i New York, rejsebeskrivelser fra cykelture i udlandet eller mere anerkendte klassikere af Jørgen Leth. Derudover er der altid spændende og interessante foredrag, hvor man kan tillære sig viden, blive inspireret eller godt underholdt.

Testbane

Det maksimale udbytte af VeloDays får man ved at prøvekøre de mange forskellige typer og modeller af cykler, som messens udstillere tager med. Uanset om man er til racere, MTB, gravel, el- eller ladcykler, så kan man med garanti finde et stort udvalg at prøvekøre. På den måde kan man lettere finde frem til præcis den cykel, som opfylder de behov og krav man måtte have.

Få en snak med udstillerne

På VeloDays kan du få grundig rådgivning og professionel vejledning af de mange udstillere, så dit valg af ny cykel eller nyt udstyr bliver det helt rigtige.

Ofte er der meget travlt i den lokale cykelhandler, og der skal repareres eller besvares telefoner imens kunderne skal betjenes. På VeloDays er der tid til en ordentlig dialog i de helt rigtige omgivelser, og du kan prøvekøre de mange typer af cykler, som messen byder på.

Dine favoritter

Marker de udstillere og messetilbud, som du finder mest spændende og gerne vil huske.

Se “Dine favoritter” her

Dit program

Marker de aktiviteter, som du gerne vil opleve på messen, og lav dit eget program.

Se “Dit program” her

Opret en bruger

Vil du se dit program på alle dine enheder, så opret en bruger. Tryk på knappen for at oprette din bruger eller for at logge ind.

Så kan du samle alle dine favoritter og dit eget program hjemmefra og få et hurtigt overblik, når du ankommer til VeloDays Ballerup.