DGI Huset i Vejle danner rammen om de bedste udstillere af de største og fedeste mærker, og skaber en cykelfest med foredrag, cykelfilm og store testbaner.

Social Ride med Argon 18

Kom til Social Ride med Argon18 på VeloDays i Vejle. Den canadiske producent af high-end cykler til alle behov, er vært for en skøn social ride i den smukke natur i området omkring Vejle, når VeloDays afholdes til efteråret. De nærmere detaljer er endnu ikke på plads, men turen vil med sikkerhed blive helt gratis at deltage i, og der vil være mulighed for bad og adgang til messen efter turen.

Film og foredrag

På VeloDays kan du altid se eller gense de bedste cykelfilm fra ind- og udland. Det kan være korte, energiske dokumentarfilm om cykelbudenes kamp i trafikken i New York, rejsebeskrivelser fra cykelture i udlandet eller mere anerkendte klassikere af Jørgen Leth. Derudover er der altid spændende og interessante foredrag, hvor man kan tillære sig viden, blive inspireret eller godt underholdt.

Testbane

Det maksimale udbytte af VeloDays får man ved at prøvekøre de mange forskellige typer og modeller af cykler, som messens udstillere tager med. Uanset om man er til racere, MTB, gravel, el- eller ladcykler, så kan man med garanti finde et stort udvalg at prøvekøre. På den måde kan man lettere finde frem til præcis den cykel, som opfylder de behov og krav man måtte have.

Tag en snak med udstillerne

På VeloDays kan du få grundig rådgivning og professionel vejledning af de mange udstillere, så dit valg af ny cykel eller nyt udstyr bliver det helt rigtige.

Ofte er der meget travlt i den lokale cykelhandler, og der skal repareres eller besvares telefoner imens kunderne skal betjenes. På VeloDays er der tid til en ordentlig dialog i de helt rigtige omgivelser, og du kan prøvekøre de mange typer af cykler, som messen byder på.

Dine favoritter

Marker de udstillere og messetilbud, som du finder mest spændende og gerne vil huske.

Se “Dine favoritter” her

Dit program

Marker de aktiviteter, som du gerne vil opleve på messen, og lav dit eget program.

Se “Dit program” her

Opret en bruger

Vil du se dit program på alle dine enheder, så opret en bruger. Tryk på knappen for at oprette din bruger eller for at logge ind.

Så kan du samle alle dine favoritter og dit eget program hjemmefra og få et hurtigt overblik, når du ankommer til VeloDays Vejle.

Åbningstider

Lørdag kl. 10 – 16
Søndag kl. 10 – 16