BIKING Dalarna – Sverige

BIKING Dalarna – Sverige

Biking Dalarna – Sveriges største cykelparadis

Oplev farten på Dalarna‘s snoede stier, der fører dig gennem dybe skove, over bølgende bjerge og byder på en betagende smuk udsigt. Biking Dalarna er Sveriges største cykelparadis, der byder på nogle af Sveriges bedste stier og områder. Med fælles sporafmærkning venter gradering af stier og fremragende service oplevelser af høj kvalitet. En række aktiviteter og kulturelle oplevelser samt god mad og drikkevarer gør ferien komplet. Ud over cykling i topklasse, er der overnatningssteder med ekstra services til både dig og din cykel.

Ved Idre Fjäll Bikeland venter et magisk bjergmiljø med fantastiske cykelstier og stier. Der er noget for enhver cyklist, uanset alder eller erfaringsniveau. Både liftassisteret og muskeldrevet cykelmuligheder er tilgængelige; vælg det alternativ, der passer dig bedst.

Orsa Grönklitt giver dig mulighed for at opdage cykling med vildmarken lige rundt om hjørnet. Vælg mellem udfordrende op- og nedstigninger eller lette skovstier. Uanset om du er til spændende eventyr eller bare vil have en hyggelig tur med familien, er der noget for enhver smag her.

I det sydlige Dalarna finder du Säfsen Resort, en familievenlig full-service destination, der lokker med tæt på naturen og det svenske landskabs vildnis. Der bliver du ét med skoven, store marker, bølgende bjerge og den magiske stilhed.

Bjursås leverer cykeloplevelser, der overrasker og tilfredsstiller uanset ambitionsniveau og færdigheder. Der er et godt udvalg af stier i forskelligt terræn og længder for både den erfarne cyklist og nybegynderen, alt sammen i et fantastisk miljø.

Vasaloppsarenan mødes du med et klassisk terræn, med lang tradition og dybe historiske rødder. Banen fører dig gennem et landskab, der fascinerer og udfordrer. Utallige skiløbere har ventet på startsignalet her, men nu er det også hjemsted og udgangspunkt for Sveriges største MTB-løb, Cykelvasan.

Kategorier

Følg os

Standplads

Find os på stand: P3-1

overskrift

Firmaet bag