Kontakt

10 + 9 =

Hør mere om de mange muligheder

Kontakt Christian Ritter fra Nordic Bike Shows A/S for information om ledige stande og booking.

Skriv til eller ring 2042 0006.

Nordic Bike Shows

Velkommen til Nordic Bike Shows. Vi afholder hvert år 3 cykelmesser i København, Ballerup og Vejle. Derudover er vi medarrangør af cykelområdet på “Ferie for alle”-messen i Messecenter Herning.

Cykler for alle

I dette område på “Ferie for alle”-messen i Messecenter Herning vil du finde mere end 40 forskellige cykelbrands fra ind- og udland, der fremviser de nyeste modeller af racercykler, MTB, gravel- og citybikes, samt el- og ladcykler. Derudover vil der være masser af udstyr i form af beklædning, hjelme, ernæringsprodukter og meget, meget mere. Find også masser af inspiration til ferieoplevelser på to hjul.

Copenhagen Bike Show

Skandinaviens største cykelmesse. Messen har siden 2019 været afholdt i hjertet af København, nærmere bestemt i Øksnehallen i Kødbyen – blot 100 meter fra Hovedbanegården.

VeloDays Vejle

Trekantsområdet er med sin befolkning på 420.000 umiddelbare naboer til VeloDays i Vejle. Men blot en times kørsel i bil ligger store byer som Aarhus, Odense, Esbjerg, Herning og Ribe. Der er ca. 1.000 gratis parkeringspladser lige udenfor døren, og Vejle Banegård er blot en kort gåtur derfra.

 

VeloDays Ballerup

Arenaens store inderkreds med plads til mere end 42 udstillere – og testbanen rundtom – er den perfekte ramme om en flot cykelweekend. De gode tilkørselsforhold, samt mere end 1.400 gratis parkeringspladser, gør Ballerup Super Arena nem at komme til. Tog og bus er ligeledes indenfor kort gåafstand.

Om Nordic Bike Shows

Siden 2015 har Nordic Bike Shows arrangeret skandinaviens største cykelmesser. Mere end 50.000 cykelglade besøgende bliver inspireret af de mange produkter og brands, som udstillerne har med på deres stande.