Gazelle

Gazelle

Gazelle har lavet cykler siden 1892. Det har givet os den viden og innovation, der skal til for at lave de allerbedste cykler.

Vores cykler er gennemtænkt ned til den mindste detalje, og giver den mest komfortable cykeloplevelse. Med en elcykel fra Gazelle tør vi godt love, at stejle bakker, lange strækninger og frisk modvind føles let som en leg. En Gazelle er nemlig ikke bare en cykel, men en cykeloplevelse ud over det sædvanlige. Med vores cykler får du komfort, kvalitet i topklasse, innovativt udstyr og lækkert design, der passer nøjagtig til dig og dine cykelbehov.

Uanset om du har brug for en hurtig cykel, der kan gøre din daglige pendlertur mere effektiv og behagelig, eller om du leder efter en elcykel til fritidsbrug i naturen eller storbyen, findes der en Gazelle til ethvert formål. Vores brede sortiment og store udvalg betyder samtidig, at du har en enestående mulighed for at sammensætte din elcykel ift. valg af steldesign, batteri-rækkevidde og motorkraft. På den måde får du en elcykel, der passer perfekt til dig og din hverdag!

Med over 120 forhandlere i vores netværk er der aldrig langt til den nærmeste Gazelle! Og kigger du forbi vores E-bike Testcenter i Søborg lidt udenfor Københavns centrum, kan du se hele vores sortiment i alle farver og størrelser, få skræddersyet ekspertrådgivning og en tur på vores indendørs testbane. Læs mere på www.gazellebikes.dk eller besøg os på Gladsaxe Møllevej 19, hvor du altid er velkommen til en kaffe og en prøvetur!

Kategorier

Følg os

Standplads

Find os på stand: 204

overskrift

Firmaet bag