Shimano

Shimano

Om Shimano: Shimano Iron Works blev grundlagt i 1921 i Sakai City af Shozaburo Shimano.
De første lokaler var lejet for ca 5 yen og havde en størrelse på ca. 40 m2.

Her blev der produceret komponenter, primært frihjul, der var noget af det mest teknologisk kompliceret at producere.

Der er sket meget siden starten i Sakai City og virksomheden ledes idag af Taizo Shimano, der er den sjette præsident fra Shimano familie

Shimano har altid søgt at være “Closer to nature, closer to people”. Vi ønsker at bringe folk ud i naturen og skabe mindeværdige oplevelser – gerne på to hjul. Vi ønsker, at håndtere de klimaudfordringer vi står overfor. Derfor reducerere vi bl.a. brug af plast, laver tøj af genanvendelige materialer, minimerer printede manualer hvor muligt og meget mere.
Dertil er vi en del af CSR projekter såsom VENOTour, hvor vi er hovedsponsor og alt går ubeskåret til landsforeningen for Forældre & Sorg. Læs mere på  https://venotour.dk/


Hvad vil du se på standen:

På standen vil du ikke blot se Shimanos mest kendte produkter i form af DURA-ACE, ULTEGRA, 105, STePS, men også have mulighed for at spørge ind til dem. Du kan ogå få et indblik i en række underbrands som Shimano ejer/distribuerer.

Mød bl.a. det belgiske hjelmfirma Lazer, der siden 1919 har beskyttet cykelrytternes hoveder. Måske du har bemærket Jonas Vingegaard og Cecilie Uttrup Ludwigs Lazer hjelme?
Lazer har gennem årene leveret adskillige bemærkelsesværdige innovationer, men den seneste “KinetiCore” er nok den mest revolutionerende til dato. Kom forbi og hør mere om KinetiCore og hvorfor du bør se nærmere på hjelme mærket med et grønligt “KC” logo.

På standen vil du også kunne se nærmere på Shimanos skoudvalg. Både indenfor landevej, gravel og MTB.
Hvad er forskellen egentlig på de respektive sko? Hvorfor er det at S-PHYRE RC903 sko bruges af så mange World-Tour ryttere, hvad tilbyder den og hvordan er det nu lige den røde model ser ud i virkeligheden? Hvilken størrelse bør du gå efter? Hvordan skal klamperne indstilles?
Hvorfor er RC3/XC3 en bestseller i sin kategori og hvordan er stivheden sammenlignet med de dyrere modeller?
Vi står klar til at fremvise og rådgive om sko i topklasse.

Derudover vil du møde brands som dækfirmaet Vittoria, det australske lygtefirma Knog, lære mere om låse og anti-theft protection offer fra Kryptonite, prøve sadler fra PRO og meget mere.

Alt ovenfor præsenteres af det danske Shimano team, sammen med et lokalt Shimano Service Center, der medbringer 1-2 fuldt uddannede Shimano Service Center mekanikere.

Alt sammen med det formål at øge din cykelglæde og -lyst.

Standplads

Find os på stand: 21

overskrift

Firmaet bag