STELLAR

STELLAR

STELLAR er et nyt cykel mærke på det danske marked, STELLAR er highend carbon cykler der der håndbygges på vores værksted i Aarhus. Jensen Cykler har siden 1979 bygget og solgt cykler under navnet Jensen, men efter mange mange opfordringer har vi lyttet til vores kunder og valgt fra 2023 at ændre navnet udelukkende på vores carbon cykler, vores nye brand er STELLAR.

Vi vil vove at påstå at du får mest for pengene med en STELLAR cykel, egen import og direkte salg til kunden uden fordyrende mellemled kommer dig til gode.

Alle STELLAR cykler bliver håndbygget på bestilling, det gør vi har den mest fleksible løsning på markedet, du kan få cyklen sammensat med netop lige det udstyr som du ønsker det, og mulighed få at få bygget cyklen efter bikefit mål. Er du nybegynder i cykling skal du ikke tøve, vores professionelle sælgere skal nok hjælpe dig gennem processen med de forskellige valg der skal tages.

Her på siden finder du nogle eksempler på de mest populære opsætninger af udstyr, du vælger selv hvilken geargruppe og hjul du ønsker. Har du ønsker om en anden opsætning end du finder her på siden, så kontakt os for et tilbud på andet udstyr.

STELLAR cyklen henvender sig til både mænd og kvinder da hver eneste cykel bliver håndbygget helt fra bundet og alt bliver tilpasset til hver enkelt kunde.

Kategorier

Standplads

Find os på stand: 250

overskrift

Firmaet bag