VirtuRidr/Virtual Cycling Concepts

VirtuRidr/Virtual Cycling Concepts

E-cykling/Virtual Cycling Aktivitet

Kom og oplev spændingen ved e-cykling på VeloDays cykelmesse i Ballerup Super Arena, præsenteret af Virturidr! Her er hvad du kan forvente:

Prøv E-cykling/Virtual Cycling: Vi giver dig mulighed for at prøve e-cykling på vores avancerede virtuelle cykler. Uanset om du er nybegynder eller erfaren rytter, kan du opleve det sjove og udfordrende aspekt af e-cykling.

-Tag Dit Barn Med: Børn fra 10-11 år er også velkomne til at prøve e-cykling! Det er en fantastisk mulighed for at dele din passion for cykling med den næste generation.

-Dyst Mod Tiden: For de voksne/unge er der mulighed for at udfordre dig selv og se, om du kan sætte den bedste tid på et segment i den virtuelle verden.

-Sjov Virtuel Bane for Børn og Unge: . Lad dem opleve glæden ved e-cykling og få en introduktion til en ny træningsform, som kan være med til at motivere dem til at dyrke motion.

-Kom og få en snak om mulighederne inden for e-cykling. Vi deler gerne information om hvor og hvordan man kan komme i gang med e-cykling.

-Forbered Dig Til Cykeludfordringer: Drømmer du om at tackle udfordrende cykelløb som La Marmotte? E-cykling kan hjælpe dig med at træne op til dine forårs- og sommermål.

-Gruppetræning og Firmaarrangementer: Uanset om du ønsker at træne med vennerne eller planlægger firmaaktiviteter, kan vi hjælpe dig med at organisere e-cyklingsevents, der passer til dine behov

Kategorier

Event & Rejser

overskrift

Følg os

Firmaet bag

Produkter fra brandet VirtuRidr/Virtual Cycling Concepts

Avanceret søgning