Nordic Bike Shows

Søren Lilholt

Tidspunkt

Se dit -program her

Lørdag kl. 13.00-13.45
overskrift

Lokation

Thorvald Ellegaard Loungen
overskrift

Søren Lilholt

Hør legendariske Søren Lilholt, som var et af de største talenter, dansk cykling har set på VeloDays.

Søren vil fortælle om sit arbejde med den helt unge del af den danske cykel elite.

Desværre blev hans gen karrieren alt for kort, da han stoppede i en alder af blot 26 år, men inden det nåede dertil, havde Søren en fantastisk karriere, der bød på en masse sejre, fire Tour de France-deltagelser, tre forskellige trøjer i Touren og et dobbelt junior verdensmesterskab.

I sit foredrag til Søren komme ind på sin egen bagrund for at arbejde med cykelryttere generelt via sin fortid som professionel cykelrytter, samt efterfølgende hans uddannelse som kognitiv coach , der gør den helt store forskel på de ryttere, som han arbejder med.

Hør bl.a. om hans arbejde med Team Roskilde Junior, som han 3 år i træk gjorde til verdens bedste U19 cykelhold, samt lidt omkring ryttere som Mattias Skjelmose, Mathias Norsgaard, Antreas Stokbro, og senest den dobbelte danske U23 mester Rasmus Søjbjerg Pedersen.

Sidst men ikke mindst, vil Søren beskrive, hvordan han til daglig arbejder med de unge talenter.  At det ikke kun er et spørgsmål om træningsprogrammer, men i lige så høj grad er et arbejde med deres psykologiske sider og mindset, samt deres generelle tilgang til deres sport og livsstil.