B-Bikes

B-Bikes

Hvad tilbyder vi – og til hvem?

B-Bikes er et landsdækkende cykelværksted, der udfører cykelservice og reparationer af cykler, elcykler, rickshaw cykler, duo cykler, el-ladcykler, handicapcykler, el-barnevogne, scootere, elscootere og mooncars. Vores kunder er B2B, B2C, private, virksomheder, daginstitutioner, dagplejere, plejecentre, hjælpemiddels-centre, og kommuner.

B-Bikes dækker hele Danmark, og beskæftiger i dag ca. 45 medarbejdere. Vi har hovedkontor og værksted i Karlslunde på Sjælland, samt værksteder i Randers og Fredericia i Jylland, hvor vi har uddannede cykelmekanikere. Vores service og reparationer udføres på stedet i en servicevogn, der fungerer som et veludstyret cykelværksted, eller ved at vi afhenter cyklerne hos vores kunder og bringer dem tilbage igen køreklar.

Cykelservice og reparationer bliver udført af uddannet cykelmekanikere og scootermekanikere. Vi går op i at have et godt forhold til vores kunder, tilbyde et ordentligt serviceniveau, og udføre et godt stykke arbejde.

Vi har derfor tilpasset vores cykelværksted med blandt andet hydrauliske lifte, og vores kørende servicevogn (ONSITE Service) er et fuldt udstyret cykelværksted, der gør det muligt at udføre de fleste opgaver hos kunden.

Gode arbejdsforhold

På vores cykelværksted kan liften efterse køretøjet ordentligt – og den giver samtidig vores cykelmekaniker ordentlige forhold til at udføre arbejdet. Hvis det giver mening i forhold til reparationens størrelse, vil arbejdet blive udført direkte hos jer.
B-Bikes har gode erfaringer med samarbejde hos større kunder. –  Hvis jeres virksomhed har mange køretøjer der løbende har brug for reparationer, eller at blive efterset – så er B-Bikes den perfekte samarbejdspartner!
Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for, at høre mere om hvad vi kan tilbyde netop dit behov.

Butikken (Karlslunde)

I Karlslunde, hvor vores hovedkontor også ligger, har vi en fysisk butik på adressen Engstrupgård, Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde. Her kan du altid henvende dig, hvis du har brug for en personlig betjening, eller du ønsker at se og prøve vores el cykler, el cargo cykler – og elscooter, samt Last Mile Cargo cykler.

 

Brands hos B-Bikes

Avanceret søgning

Produkter hos B-Bikes

Avanceret søgning