Borås Cykelfabrik

Borås Cykelfabrik

OM BORÅS CYKELFABRIK

Siden Borås Cykelfabrik startede, har vi bygget cykler med fuld energi og fingerspidsfornemmelse. Vores viden og engagement får os til at tænke cykler på vores egen måde – for din skyld.

Borås Cykelfabrik står for cykelglæde og tilbyder svenskbyggede cykler til dig, der sætter pris på nøjagtighed, høj kvalitet og service med store muligheder for individuelle valg. At vi sælger direkte til dig som kunde gør, at vi kan holde meget favorable priser.

Vi tilbyder flere forskellige spændende modeller til cykling overalt og året rundt. Fra MTB og landevejscykler til gravelcykler. Vi bygger også skræddersyet efter bestilling. Forskellige kombinationer gør, at hver cykel kan fås i en lang række varianter og sandsynligheden for at du ser en tilsvarende på vejene eller i skoven er forsvindende lille.

Begrænsningerne er ganske få, men en cykel skal altid bygges op omkring et godt stel. Vores stel er testet i henhold til gældende standarder og gennemgår vores egne tests – på landevej og terræn for at sætte hver model til en hårdere test, end det egentlig er nødvendigt.

SVENSK BYGGET CYKLER I VERDENSKLASSE