Cycle Service Nordic

Would you like to know more?

Book a meeting directly with the exhibitor at the stand

Vil du gerne vide mere?

Så book et møde direkte med udstilleren på standen

Cycle Service Nordic

Cycle Service Nordic

Vi er nordisk leverandør af cykeldele, tilbehør og reservedele til cykler med afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vores kunder er professionelle cykelhandlere, cykelproducenter og grossister.

Vores historie begyndte i 1985 under navnet Dan Agentur, som siden hen blev til Cycle Service Nordic. Vi er i dag en del af den internationale koncern Accell Group.

I de sidste år er porteføljen af varemærker hos Cycle Service Nordic vokset strategisk for at kunne tilbyde kunderne et bredt sortiment. Kendte varemærker som Muc-Off, Fi’zi:k, Crankbrothers, Michelin, Schwalbe, MET og LOOK er kommet til. Derudover er XLC, som er vores eget eksklusive varemærke af cykeldele og tilbehør, vokset kraftigt og omfatter nu ca. 3.500 varenumre i segmentet mellem til høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Formål og værdier

Når du cykler, får du motion og bliver glad. Ved at sælge cykeldele, tilbehør og reservedele til cykler ønsker vi at være med til at styrke dit mentale og fysiske helbred.

Tillid er et nøgleord, og vi ønsker at være den mest troværdige, pålidelige og serviceorienterede partner over for vores brands, forhandlere og forbrugere.

#BecauseWeCare

At drive forretning i dag handler om mere end bare at have de rigtige produkter. Det handler også om socialt ansvar og om at håndtere de klimaudfordringer, vi står overfor. Det er vi klar over, og det optager os.

Hos Cycle Service Nordic arbejder vi aktivt med CSR og FN’s Verdensmål for på den måde at identificere de områder, som vi kan være med til at påvirke.

Brands hos Cycle Service Nordic

Avanceret søgning

Produkter hos Cycle Service Nordic

Avanceret søgning