Egedesø A/S – Bikers Best

Would you like to know more?

Book a meeting directly with the exhibitor at the stand

Vil du gerne vide mere?

Så book et møde direkte med udstilleren på standen

Egedesø A/S – Bikers Best

Kig forbi vores stand og oplev vores mange agenturer, som vi har med. Vi står klar til at inspirere dig med de nyeste produkter, tips og trends.

Vi glæder os til at vise dig flere landevejs- og gravelcykler fra Pinarello, også MyWay konfigurationer og special bikes, som vil være at finde på vores stand. Men ikke mindst kan du se frem til flere Pinarello nyheder, her i blandt de nye Dogma F og X farver, som må være én af flere gode grunde til at lægge vejen forbi vores stand.

Du kan naturligvis også opleve det komplette Bikers Best sortiment, herunder: Giro, Bell, Alé, Scope, Eclipse, DMT, Silca, Vision, Morgan Blue, Blackburn, Vredestein, m.fl…

Særligt kan vi fremhæve Giro, som netop i starten af året kunne annoncere et partnerskab med storholdet Team Visma l Lease a Bike. Dette partnerskab betyder, at både Jonas Vingegaard, Wout Aert samt resten af storholdet på Team Visma skal køre med Giro-hjelme. Netop disse hjelme – Aries, Eclipse og Aerohead – er hjelme som du kan opleve på vores stand. Det er hjelme som alle er udviklet med den nyeste Spherical teknologi, som er en videreudvikling af MIPS.

Hvis du vil opleve verdens letteste og hårdføre slanger på markedet, med kun en vægt på 19,5 gram, skal du kigge forbi og se nærmere på vores Eclipse TPU-slanger.

Eller er du nysgerrig på det hollandske Scope-hjul, som er enorm stive og aerodynamiske, og som både Team coloQuick, Leopard TOGT, BHS PL Beton Team, Herning Elite, Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior Team kører på, så bør du også kigge forbi vores stand.

Vi glæder os til at tage imod dig og forhåbentligt inspirere dig med alle vores stærke brands.