HF Christiansen

HF Christiansen

HF Christiansen A/S er en international producent af cykler og et af verdens ældste cykelfirmaer. Vi designer, fremstiller og sælger en række kendte danske og internationale cykelmærker. Firmaet er vokset støt siden 1903, da Hans Frederik Christiansen startede sin cykelforretning i Randers. I dag føres firmaet videre af fjerde generation, Henrik Lunn Christiansen og Charlotte Rye Egegaard Christiansen.

For os er en cykel ikke bare en cykel. Hver model skal tale til en bestemt cyklist, og hver cyklist skal kunne finde sin nye cykel hos os. Det er opgaven for husets designere, når de tegner næste års cykelmodeller. De danske designere lægger cyklernes geometri, farver og specifikationer fast og sender tegningerne til eksterne partnere, hvor cyklerne og elcyklerne laves på kvalitetskontrollerede fabrikker. Derefter vender de færdige cykler tilbage til Danmark, så de kan blive distribueret i Danmark og Europa.

HF Christiansen står for udvikling, produktion og distribution af mærkerne Avenue, Bike by Gubi, Centurion, MBK, Motobécane, Nishiki, Principia, Raleigh, Taarnby og Winther. Derudover er vi også distributør for flere kendte tilbehørsmærker såsom Bike Attitude, Brooks England, CatEye, Limar Helmets, Panaracer, Powerbar, SKS Germany og meget mere.

Brands hos HF Christiansen

Avanceret søgning

Produkter hos HF Christiansen

Avanceret søgning