Ventoux

Would you like to know more?

Book a meeting directly with the exhibitor at the stand

Vil du gerne vide mere?

Så book et møde direkte med udstilleren på standen

Ventoux

VENTOUX er et dansk brand der gennem snart et årti har designet og produceret kvalitetscykeltøj og -tilbehør målrettet cykelentusiaster med sans for kvalitet, funktionalitet og god stil.

VENTOUX ER CYKELTØJ OG MEGET MERE

Sortimentet omfatter de fleste typer cykeltøj: Cykelbukser, cykeljakker, cykeltrøjer, cykelhandsker, svedtransporterende undertøj og meget mere. Derudover er der også et udvalg af andet tilbehør som f.eks. cykelhjelme, cykelbriller og cykelrygsække. Alle produkter er fremstillet i materialer af bedste kvalitet og designet til at give slutbrugeren den bedste cykeloplevelse. Stor opmærksomhed på detaljer og stil, betyder, at du kan føle dig veltilpas på cyklen og se godt ud på samme tid.

På VENTOUX’s stand på Copenhagen Bike Show kan du opleve et udpluk af nye produkter og populære gengangere. Kom f.eks. forbi og tjek de nye komfortable Storm cykeljakker og veste. På standen er det muligt at handle ind til favorable messepriser.

VIL DU FORHANDLE VENTOUX PRODUKTER?

Fra april bliver det muligt at forhandle VENTOUX produkter via en B2B adgang. Mærket har allerede et pænt kendskab i Danmark blandt slutbruger, og vi ønsker nu at udbrede mærket til endnu flere cykelentusiaster i Danmark og Norden. Vil du være blandt de første forhandlere? Avancerne er gode og produkterne nemme at sælge!

Vi bestræber os på, at gøre det så nemt og bekvemt som muligt at være VENTOUX forhandler: Ordrer bestilles nemt online og afsendes samme (hver-)dag. Ingen forhåndsordrer! Selv de mindste ordrer er velkomne, så risikoen for at brænde inde med varer er minimal.  Kontakt os gerne på standen for at høre mere eller book et møde ovenfor.