Danmarks eneste fagmesse for cykelbranchen.

Vejle B2B

FAGMESSEN den 29. september 2023 er dedikeret til cykelbranchen, og er ikke åben for publikum. Kun inviterede fra branche har gratis adgang denne dag.

Nye produkter

Selvom du sikkert har været på besøg hos de fleste af dine leverandører i løbet af året, så kommer der løbende nye produkter på hylderne, som du ikke har fået set. Tiden med sæsonkollektioner til forår og efterår er forbi for de fleste, og en løbende lancering henover året af nye produkter – og forbedringer af eksisterende modeller – er efterhånden standarden.

Tid til fordybelse

Hvis din dagligdag i butikken minder blot en smule om dine kolleger i cykelbranchen, så er du oftest presset tidsmæssigt. Reparationerne står i kø, kunderne venter på at blive betjent, og telefonen ringer ind imellem. Det er derfor ikke så underligt, hvis du ikke fik hørt hvad sælgeren sagde, da han var på besøg. På VeloDays fagmessen er der tid til at komme i dybden og holde fokus. Uden forstyrrelser.

Udvid dit sortiment

Det er sikkert ikke varer på hylderne, eller på lageret, som du mangler. Der er generelt større varelagre i år, og omsætningen er måske også dalet en anelse. Men netop derfor er det afgørende, at man har de rigtige produkter i butikken. Kundernes behov skifter løbende, og det er vigtigt at justere i sit sortiment, så det afspejler efterspørgslen. Bliv inspireret, og find nye muligheder på fagmessen i Vejle.

Book tid hos udstillerne

For at optimere din tid på VeloDays fagmessen, har du mulighed for at anmode om et møde hos messens udstillere, og dermed kan du bedre disponere din dag.

Dine favoritter

Marker de udstillere og messetilbud, som du finder mest spændende og gerne vil huske.

Se “Dine favoritter” her

Dit program

Marker de aktiviteter, som du gerne vil opleve på messen, og lav dit eget program.

Se “Dit program” her

Opret en bruger

Vil du se dit program på alle dine enheder, så opret en bruger. Tryk på knappen for at oprette din bruger eller for at logge ind.

Så kan du samle alle dine favoritter og dit eget program hjemmefra og få et hurtigt overblik, når du ankommer til VeloDays B2B.

Åbningstider

Fredag d. 29. september 2023
Kl. 8:00 – 16:00

 

 

Transport

Se information her om parkering ved DGI Huset Vejle