Bliv en del af oplevelsen

Få eksponering til VM i banecykling til oktober

af

Nordic Bike Shows A/S har i dag indgået samarbejde med Danmarks Cykle Union om salget af stande til Expo området i forbindelse med Tissot UCI Track Wolrd Championships 2024 i Ballerup Super Arena.

Ballerup Super Arena bliver i disse uger slebet og klargjort til at stå helt klar, når VM i banecykling begynder onsdag den 16. oktober og løber i fem dage med afslutning den 20. oktober.

Det bliver en kæmpe cykelfest, når de bedste baneryttere fra hele verden skal dyste om de 22 medaljer.

“Interessen har været massiv”, udtaler projekt manager Jørgen HK Jepsen, der samtidigt kan melde om udsolgte billetter på nogle tidspunkter allerede.

Stort Expo område ved indgangen

Da hele inderkredsen benyttes til ryttere, hjælpere, officials og VIP gæster, og de øvrige arelaer i Ballerup SUper Arena bliver fyldt med glade tilskuere, har Danmark Cykle Union valgt at opføre et 900 m2 stort Expo telt foran indgangen til arenaen.

Her vil der være adgangskontrol, foodtrucks, samt plads til ca. 30 udstillere, der kan fremvise det nyeste indenfor cykling til de mange tusinde besøgende.

DCU har valgt Nordic Bike Shows A/S som samarbejdespartner til salget af disse stande, og mange er allerede solgt.

Skal du have eksponerert jeres brand overfor en cykelglad målgruppe, så kontakt Christian Ritter på mobil 20420006 eller og hør nærmere.

Læs mere om Tissot UCI Track Wolrd Championships 2024 her:
https://trackcyclingworlds2024.com/