Kom med til Stjerneløbet i Roskilde den 16. juni

Stjerneløb 2024

af

Søndag den 16. juni 2024 køres Stjerneløbet i Roskilde.

Denne cykelbegivenhed har en helt særlig betydning for mig, da min far – Ole Ritter – har vundet løbet hele seks gange! Han har altid været en stor inspiration, og selvom jeg helt sikkert ikke ender som vinder, deltager jeg sammen med min bror, for at bære faklen videre og fejre vores fælles kærlighed til cykling.

Stjerneløbet er mere end bare et cykelløb. Det er en mulighed for at nyde smukke naturskønne ruter, få god motion og dele en dag fuld af glæde med andre cykelentusiaster. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren rytter, vil der være en rute, der passer til dig. Der har alt fra kortere, familievenlige ruter til længere og mere udfordrende ture, så alle kan være med.

Jeg er også stolt af, at Copenhagen Bike Show er medsponsor af Stjerneløbet i år.

Og husk, at Sjerneløbet er ikke kun for hardcore cykelryttere. Det er en fest for hele familien! Tag dine børn, din partner eller dine venner med til en dag fyldt med aktiviteter, underholdning og fællesskab. Der vil være masser af muligheder for at hygge sig, uanset om du cykler eller bare nyder den gode stemning.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig Stjerneløbet nemt og hurtigt via Sportstiming.dk.

  • Dato: 16. juni 2024
  • Sted: Roskilde
  • Starttid: 09:00
  • Ruter: Varierer fra familievenlige ture til længere udfordrende ruter.

Kom og vær en del af denne fantastiske begivenhed og deltage i en dag fyldt med cykling, fællesskab og gode minder. Jeg glæder mig til at se jer i Roskilde til en dejlig dag.