Avenue

Avenue

Avenue er i en klasse for sig selv. Udover at være verdensberømt for at producere kvalitetscykler, så lægges der stor vægt på design. De mange håndarbejdstimer, der er brugt på hver cykel, ligger i stellet. Stellets organiske afrundede samlinger giver en Avenue dets agile, dynamiske og fuldendte design.

Det aerodynamiske design har gennemgået en vedvarende evolution siden Avenues fødsel i 1996, og i dag fremstår cyklen mere organisk og lettere end nogensinde før. Dansk cykelkultur og design er begge vigtige elementer i cykelverdenen, hvilket Avenue er meget kendt for at have fokus på. Når vi lancerer nye varianter, eller ændrer på udstyrsniveauet på Avenue-modellerne, sker det på baggrund af grundig research eller efter inspiration fra cykelentusiaster, som efterspørger en designercykel i cool, dansk stil. Dette gør, at vi i Avenue præsenterer cykler, der tilnærmer sig den ideelle dame- eller herrecykel.

Historie:

Avenue blev grundlagt i 1995, og i 1996 blev første årgang præsenteret. I 2006 blev Avenue opkøbt af den familieejede virksomhed, HF Christiansen A/S, Randers. HF Christiansen blev grundlagt i 1903, og er et af verdens ældste cykelfirmaer. Udover Avenue producerer HF Christiansen mærkerne Bike by GubiCenturionMBK, Motobécane, NishikiPrincipiaRaleigh og Winther. Se mere på www.hfchristiansen.dk.

Vi hylder dansk cykelkultur – Er du med? Tryk for at se mere

Kategorier

Følg os

Standplads

Find os på stand: 29

overskrift

Firmaet bag