Brooks England

Brooks England

Naturligt Tidløs.
Lavet i hånden. Formet af dig.

Brooks England blev grundlagt i 1886 og har en dyb ekspertise i design og produktion af læderudstyr til cykler. Den dag i dag producerer Brooks England forsat lædersadler, men har også udvidet porteføljen til andre typer sadler, tasker, værktøj m.m.

Sadler

Fremragende til enhver tur.

Siden vores grundlæggelse i 1866, er Brooks sadler blevet fremstillet i hånden til tidløse designs og er blevet valget af kræsne ryttere. Fra formgivningen og holdbarheden af vegetabilsk garvet læder til den umiddelbare, fleksible komfort af naturgummi, fortsætter vi med at søge efter og vælge den allerhøjeste kvalitet af materialer for at tilbyde folk, der elsker at cykle komfort, holdbarhed, stil og alsidighed – til enhver type cykling.

Cykeltasker

Til udefinerede rejser.

Designet til ryttere overalt – alle elementer i vores tasker er der af en grund. De er den perfekte kombination af førsteklasses materialer, funktionelt design og smukke, slidstærke detaljer. Vi insisterer på kun at arbejde med det allerbedste læder- og bomuldslærred, og vi anvender de samme kvalitetsstandarder for fremstilling af vores tasker, som vi har gjort i generationer af sadelfremstilling.

Greb & Styrbånd

Cykeltilbehør lavet med omhu.

Det perfekte supplement til en Brooks-sadel, vores greb og styrbåndstilbehør er designet og fremstillet ved hjælp af førsteklasses materialer, der er valgt med henblik på holdbarhed, funktionalitet og stil.

Se mere her: https://www.brooksengland.com/

En del af HF Christiansen – dansk cykelkultur siden 1903

I Danmark distribueres Brooks England bl.a. af HF Christiansen. Læs mere her: https://hfchristiansen.dk/

Kategorier

Andet

overskrift

Følg os

Standplads

Find os på stand: 29

overskrift

Firmaet bag