XLC

XLC

XLC

XLC er en tysk virksomhed. Virksomheden har dedikerede produktchefer som sikrer, at virksomheden kan tilbyde en komplet vifte af produkter – fra reservedele til tilbehør, tøj og sko til enhver cykelrytter -og type. XLC tilbyder innovative produkter med høj værdi og kvalitet til konkurrencedygtige priser. Uanset om det er en trailer, lygter, låse, performance hjulsæt eller grej til værkstedet, så har XLC det i sit sortiment.

 

LOVE CYCLING – Vi elsker det lige så meget, som du gør!

Det vi elsker, driver os, og derfor tilbyder vi cykeldele og tilbehør til alle ryttere og cykler. MTB, landevej eller urban, regn eller sol – ved os kan alle finde de rette dele til deres cykler. Cykling er ikke bare en sport, det er en måde at tænke på. XLC er ikke bare et brand, det er en livsstil. Uanset hvilken form for cykling man er en del af, har XLC det du mangler for at føle dig sikker og komfortabel.

Vi sigter efter blive ved med at udvide vores brede udvalg af produkter med flere innovative, høj-kvalitetsprodukter. Vi tester alle produkter og certificerer dem efter internationale standarder, uden at gå på kompromis med det attraktive prispunkt.

Følg os

Standplads

Find os på stand: 141

overskrift

Firmaet bag