Bike by Gubi

Bike by Gubi

Om Bike by Gubi

Gubi Olsen: ”Bike by Gubi begyndte en dag, jeg faldt over et billede af en cykel. Jeg genkendte den med det samme, for jeg købte selv én for mine egne penge, da jeg var fjorten år. Dejlig cykel. Jeg måtte bare se den igen. Og efter halvtreds år stod den selvsamme cykel endnu hos den mand, jeg gav den til dengang. Jeg kunne genbruge alle delene undtagen forhjulet”.

Gubi Olsen sendte et billede af den flotte renoverede cykel til Raleigh i England, for at præsentere sit ønske om, at modernisere Raleighs flaskegrønne eller sorte klassiker, Tourist de Luxe. Men da Gubi Olsen fik et svar fra dem, kom det lidt bag på Gubi Olsen, at englænderne henviste ham til familiefirmaet HF Christiansen, i Randers.

Men faktisk er Raleigh’s Tourist de Luxe blevet samlet i Danmark siden midten af 1960’erne, og siden 1999 hos HF Christiansen A/S.

Gubi Olsen ville skabe en retromoderne stålcykel, ved at give den klassiske Raleigh Tourist de Luxe en make-over. Men i Randers bliver der passet godt på Tourist de Luxe-cyklen og i stedet for tilbød HF Christiansen Gubi Olsen, at arbejde sammen om at skabe en helt ny cykel – Bike by Gubi.

 

Om Gubi Olsen

Gubi Olsen er kendt over hele verden for sine møbelklassikere såsom Grand Piano sofaen. Gubi startede sit firma i 1967 med sin kone Lisbeth og firmaet blev dedikeret til at hylde ”the luxury of living life”. Men det er ikke kun møbler, stifteren Gubi Olsen har en passion for. Gubi Olsen nærer også en livslang kærlighed til cykler og cykelmekanik, og med Bike by Gubi møblerer Gubi Olsen byrummet, med moderne stålcykler.

Bike by Gubi er designet med kærlighed, en stærk sans for æstetik og med dens tidsløse design er det en stålsikker vinder. Hver Bike by Gubi er håndbygget i Randers hos HF Christiansen og bærer sit helt eget unikke produktionsnummer. Men hvordan er den havnet der?

En del af HF Christiansen – dansk cykelkultur siden 1903

Bike by Gubi er en del af HF Christiansen, der også producerer kendte mærker som Avenue, CenturionMBK, Motobécane, Nishiki, Principia, Raleigh og Winther. Se mere på www.hfchristiansen.dk.

Vi hylder dansk cykelkultur – Er du med? Tryk for at se mere

Kategorier

Følg os

Standplads

Find os på stand: 76

overskrift

Firmaet bag